Documento sin título
[ Estàs conectat com: visitant ]

Documento sin título
L'ASSOCIACIÓ- LA SECRETARIA

Actualment l’ACCS te contractada a l’empresa GESTRAM com a Seceratria de l’associació segons art.16.g) dels Estatuts.

La Secretaria coordina tota la feina que ha de fer l’ACCS, el despatx on hi ha la secretaria hi ha la seu de l’ACCS i és on juntament amb un equip de varies persones entre ells 3 Consellers de seguretat, hi ha un servei telefònic amb horari d’oficina per atendre als associats.

A la seu de l’ACCS hi ha una sala de reunions per a 15 persones aproximadament on es realitzen les reunions periòdiques de la Junta Directiva, on es reben als associats que volen una atenció personalitzada i on es pot disposar per a qualsevol reunió que l’ACCS vulguin fer.

La feina que realitza la secretaria ve determinada a continuació però voldríem aclarir que l’ACCS mitjançant la contractació de Gestram no te cap despesa pel que fa al lloguer d’un despatx, ni de telèfon, ni de llum, ni d’aigua, ni per a treballadors; fet que minimitza les despeses fixes de cada mes.

Podeu consultar aqui les tasques que realitza la secretaria aqui

Associació Catalana de Consellers de Seguretat | Plaça Onze de Setembre, 13 2ºB | 93 870 64 54 / 93 870 64 51 | 08400 Granollers (BCN) Disseny creasites